top of page

Protecția vieții private: Angajamentul nostru față de datele dumneavoastră

La Negebu, acordăm o importanță primordială protejării intimității utilizatorilor noștri. Atunci când utilizați site-ul nostru web, vă asigurăm că luăm măsuri pentru a garanta confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră.

Utilizarea uneltelor fără colectarea datelor personale sau a cookie-urilor

Folosim widget-ul Accessi+ pe site-ul nostru pentru a asista persoanele care întâmpină dificultăți în timpul navigării. Acest instrument funcționează fără a colecta date personale sau a utiliza cookie-uri. Accessi+ se bazează exclusiv pe stocarea locală a informațiilor, asigurând că nu se transmit, nu se stochează sau nu se împărtășesc date personale cu terțe părți în timpul utilizării.

Stocarea locală a datelor

Widget-ul integrat în site-ul nostru folosește exclusiv stocarea locală a datelor în browserul dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că toate informațiile necesare pentru buna funcționare a uneltei sunt stocate local pe dispozitivul dumneavoastră, fără a fi trimise către serverele noastre sau către furnizorii terți.

Credem ferm în transparență și ne angajăm să vă oferim servicii respectând în același timp intimitatea dumneavoastră. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de utilizarea datelor dumneavoastră pe site-ul nostru, nu ezitați să ne contactați la contact@negebu.com.

Vă mulțumim că aveți încredere în Negebu pentru experiența dumneavoastră online. Intimitatea dumneavoastră este extrem de importantă pentru noi.

bottom of page