top of page

Serviciul Accessi+

Accessi+: O soluție pentru a îmbunătăți confortul pentru toți și pentru a promova site-urile web accesibile!

 

Acest serviciu oferă mai multe opțiuni pentru a personaliza site-urile web în funcție de nevoile dvs. Fie că aveți deficiențe vizuale, resimțiți oboseală, aveți dificultăți în recunoașterea cuvintelor din cauza dislexiei sau întâmpinați dificultăți în utilizarea unui mouse sau pur și simplu nu știți cum să configurați computerul, Accessi+ oferă soluții fie printr-un filtru rapid bazat pe problema detectată, fie printr-un filtru cuprinzător care permite personalizarea conform preferințelor dvs.

Pentru cine este serviciul Accessi+

Serviciul oferă asistență semnificativă utilizatorilor cu dizabilități motorii, vizuale sau cognitive și îmbunătățește experiența utilizatorilor pentru toți. 

 

Abordarea noastră centrată pe utilizator a rezultat într-o interfață clară și prietenoasă pentru utilizatori. Setările au fost concepute pentru a satisface nevoile unei game largi de utilizatori fără a afecta performanța.

 

Acest serviciu se bazează pe un principiu fundamental: nu se pot categoriza preferințele unui utilizator în ceea ce privește un site web doar pe baza tipologiilor predefinite, indiferent dacă utilizatorul are o dizabilitate sau nu. Prin urmare, serviciul oferă flexibilitate în personalizarea setărilor, permițând utilizatorilor să aleagă ajustările care li se potrivesc cel mai bine.

 

Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a o face prietenoasă pentru utilizator, instrumentul de asistență Accessi+ oferă vizualizarea în timp real a setărilor. Astfel, utilizatorii pot găsi rapid și aplica setările optime pentru a-și satisface nevoile. În prezent, serviciul este disponibil în limba franceză, engleză și română. Limba de afișare implicită este cea a site-ului vizitat și poate fi personalizată.

 

Serviciul asigură păstrarea conținutului informativ; toate informațiile de pe pagina web rămân accesibile atunci când serviciul este activat.

 

Interfața instrumentului de asistență Accessi+ este disponibilă atât cu teme luminoase, cât și cu teme întunecate, personalizabile din secțiunea "Setări".

 

Serviciul Accessi+ poate fi instalat și utilizat pe toate site-urile web după implementarea personalizată. Cu toate acestea, acesta nu face un site web accesibil; toate site-urile trebuie să respecte ghidurile de accesibilitate WCAG 2.1 sau EN 301 549 (sau versiuni mai noi). Toate funcțiile sunt disponibile doar pe un site web complet conform.

bottom of page