top of page

Accesibilitate web

La Negebu, ne angajăm să oferim o experiență online inclusivă pentru toți utilizatorii, indiferent de abilitățile lor. Credem în importanța accesibilității digitale și ne străduim să creăm un mediu online inclusiv pentru toți vizitatorii noștri.

Această pagină vă va oferi informații despre eforturile noastre de accesibilitate și măsurile pe care le luăm pentru a asigura accesibilitatea site-ului nostru.

Angajamentul nostru față de accesibilitate:

Lucrăm în mod constant pentru a îmbunătăți accesibilitatea site-ului nostru, urmând cele mai bune practici și standarde internaționale pentru accesibilitate. În prezent, efectuăm o revizuire a accesibilității digitale bazată pe WCAG 2.1 (Ghidurile pentru Conținutul Web Accesibil). Această revizuire ne va ajuta să identificăm zonele în care putem îmbunătăți accesibilitatea site-ului nostru și să luăm măsurile necesare pentru a le aborda.

Măsuri luate pentru asigurarea accesibilității: În plus față de revizuirea în curs, iată câteva dintre măsurile pe care le luăm pentru a asigura o experiență online accesibilă:

  • Design inclusiv: Acordăm o atenție deosebită designului site-ului nostru pentru a-l face prietenos pentru toți utilizatorii, inclusiv cei cu limitări de acces. Folosim tehnici precum culori de contrast înalt, fonturi lizibile și un aspect clar pentru a facilita navigarea și înțelegerea conținutului.

  • Navigație accesibilă: Ne asigurăm că site-ul nostru poate fi navigat ușor cu ajutorul uneltelor asistive precum cititoarele de ecran și tastaturile. Folosim etichete adecvate, descrieri alternative pentru imagini și antete clare pentru a facilita accesul la informații.

  • Conținut adaptat: Ne străduim să oferim conținut clar, concis și ușor de înțeles pentru toți utilizatorii. Evităm utilizarea unui jargon complex și ne asigurăm că conținutul nostru este bine structurat pentru a fi citit și înțeles.

 

Contactați-ne:

Dacă întâmpinați dificultăți de accesibilitate în timpul vizitei pe site-ul nostru sau aveți sugestii pentru a îmbunătăți accesibilitatea noastră, vă încurajăm să ne contactați la: contact@negebu.com.

 

Suntem întotdeauna deschiși la feedback și angajați să luăm măsuri adecvate pentru a rezolva problemele raportate. Ne mândrim cu angajamentul nostru față de accesibilitatea digitală și vom continua să lucrăm pentru a face site-ul nostru accesibil tuturor utilizatorilor.

Vă mulțumim pentru interesul acordat eforturilor noastre de accesibilitate.

Echipa Negebu.com 💚

Ultima actualizare: 10/10/2023

bottom of page